Переваги ЗБВ виробів для колодязів

Досягнення в технологіях виробництва збірних колодязів мають безліч переваг для будівельного сектора. Установка колодязя з бетонних кілець може бути завершена за кілька годин, з набагато більш високим рівнем успіху в порівнянні з традиційними методами. ЗБВ вироби для колодязів давно завоювали популярність з кількох причин.

ЗБВ вироби для колодязів

Збірні системи колодязів легше встановити, але вони також підвищують безпеку на місці і піднімають планку якості і продуктивності. Заводські вироби знижують витрати і скорочують кількість відходів, що відправляються на звалища.

Гнучкість продукції

Системи колодязів зі збірного залізобетону підходять для самих різних трубопровідних з’єднань і можуть бути модернізовані без повної заміни камери. Системи включають збірне днище з бетону. Воно може бути обладнано каналом і уступом, комбінацією водонепроникних вхідних і вихідних отворів.

ЗБВ вироби для колодязів зроблені з товстими міцними стінками. Немає необхідності в бетонному або гранульованому шарі, якщо це спеціально не вимагається замовником. Високоякісні ущільнення і товсті стінки забезпечують тривалу водонепроникність і довговічність.

Земляні роботи проходять швидше, ніж при використанні традиційних методів, що зводить до мінімуму ризики для здоров’я і безпеки. Скорочується потреба в роботі в обмеженому просторі, що також знижує ризик для робітників. За рахунок скорочення часу роботи знижуються і загальні витрати.

Експлуатація та обслуговування

Колодязі зі збірного залізобетону міцні і довговічні. ЗБВ вироби для колодязів виключають ризик нестабільної якості при експлуатації на об’єкті. Вони спроектовані так, щоб залишатися водонепроникним і зберігати свою структурну цілісність понад 120 років.

Аж до 2000-х років будівництво бетонних колодязів вимагало спорудження компонентів з рідкого бетону. Для поставки і заливки бетону потрібні були додаткові підрядники, і процес для кожної установки займав кілька днів через логістичні та операційні проблеми.

Закупівля комплектуючих у «KOLCA-GBI» гарантує якість і тривалий термін служби ЗБВ виробів для колодязів. Компанія доставить продукцію по Києву і області, виконає монтаж на об’єктах клієнта. Пропонуємо якісний сервіс і продукцію, яка відповідає стандартам ДСТУ.